Loyens & Loeff

Loyens & Loeff

Studeer jij Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht en/of fiscale economie? Wil jij met mensen werken die ambitieus, gedreven en gefocust zijn; zowel op werk als daarbuiten? En ben jij op zoek naar een baan waar je volledig jezelf kan zijn? Maak dan nu kennis met Loyens & Loeff!

Bij Loyens & Loeff hoef je je persoonlijkheid niet uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Wij zijn niet op zoek naar zomaar studenten en starters. Wij willen jou en jouw talent, precies zoals je bent. It’s all about personality!

Kennismaken met Loyens & Loeff
Loyens & Loeff is altijd op zoek naar nieuw talent in het Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht en/of de fiscale economie. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan om met ons kennis te maken: van stages, werkstudentschappen, business courses en andere evenementen voor studenten, tot een heuse Introduction Academy voor starters.

Over Loyens & Loeff
Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt ons uniek. We adviseren naar het Benelux en Zwitsers recht en zijn vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Contact
Wil je nader kennismaken of solliciteren? Neem dan een kijkje op loyensloeffcareers.com of neem contact op met één van onze recruiters:

Livia ’t Hoen (civiel): livia.t.hoen@loyensloeff.com, +31 10 224 62 56
Noa Moerel (civiel): noa.moerel@loyensloeff.com, +31 10 224 62 70
Sjifra de Vries (fiscaal): sjifra.de.vries@loyensloeff.com, +31 20 578 51 84