Het 87e bestuur der Vevanos

DSC_0094.jpg
Van links naar rechts: Puck Stolk, Sophie Lukassen, Job Staal, Lotje Merks en Ward van de Sanden

DSC_0173.jpg
Job Staal, President

Job Staal vervult de rol van President der Vevanos. Hij houdt zich bezig met de algemene gang van zaken binnen de vereniging en is verantwoordelijk voor het contact met de Universiteit Utrecht.

DSC_0148.jpg
Sophie Lukassen, Schrijver I

Sophie Lukassen vervult de functie Schrijver I en onderhoudt daarmee het ledencontact. Tevens houdt zij zich bezig met de sociale media waar Vevanos actief is, waaronder deze website.

DSC_0112.jpg
Lotje Merks, Thésaurier

Lotje Merks vervult de functie Thésaurier. Het beheer van de schatkist van Vevanos ligt in handen van Lotje. Als verantwoordelijke voor alle in- en uitgaven houdt zij de geldstromen van Vevanos goed in de gaten.

DSC_0115.jpg
Puck Stolk, Vice-President

Puck Stolk vervult de rol van Vice-President der Vevanos. Als Vice-President is Puck verantwoordelijk voor het contact met alle partners van Vevanos. Daarnaast richt zij zich op de acquisitie.

DSC_0163.jpg
Ward van de Sanden, Schrijver II

Ward van de Sanden vervult de functie van Schrijver II. Ward is als Schrijver II verantwoordelijk voor het contact met de partners van Vevanos. Daarnaast richt hij zich op de acquisitie.