Bestuur

Het 88e bestuur der Vevanos
IMG_6193.JPG
Rowena van Strien, President


Rowena van Strien vervult de rol van President der Vevanos. Zij houdt zich bezig met de algemene gang van zaken binnen de vereniging en is verantwoordelijk voor het contact met de Universiteit Utrecht.

IMG_6192.JPG
Robbert Ligteringen, Schrijver I


Robbert Ligteringen vervult de functie Schrijver I en onderhoudt daarmee het ledencontact. Tevens houdt hij zich bezig met de sociale media waar Vevanos actief is, waaronder deze website.


IMG_6173.JPG
Maarten Adrichem, Thésaurier


Maarten Adrichem vervult de functie Thésaurier. Het beheer van de schatkist van Vevanos ligt in handen van Maarten. Als verantwoordelijke voor alle in- en uitgaven houdt hij de geldstromen van Vevanos goed in de gaten.


IMG_6183.JPG
Manouk Homma, Vice President


Manouk Homma vervult de rol van Vice-President der Vevanos. Als Vice-President is Manouk verantwoordelijk voor het contact met alle partners van Vevanos. Daarnaast richt zij zich op de acquisitie.IMG_6187.JPG
Reinier Voskamp, Schrijver II


Reinier Voskamp vervult de functie van Schrijver II. Reinier is als Schrijver II verantwoordelijk voor het contact met de partners van Vevanos. Daarnaast richt hij zich op de acquisitie.