Bestuur

IMG_0483.jpg
Het huidige bestuur der Vevanos


Hieronder vindt u de bestuursleden en een omschrijving van de functies die zij binnen het bestuur bekleden


IMG_0430.jpg
Kim Wilshaus, PresidentKim Wilshaus vervult de rol van President der Vevanos. Zij houdt zich bezig met de algemene gang van zaken binnen de vereniging en is verantwoordelijk voor het contact met de Universiteit Utrecht.IMG_048d3.jpg
Hein Blaauwendraad, Schrijver I

Hein Blaauwendraad vervult de functie Schrijver I en onderhoudt daarmee het ledencontact. Tevens houdt hij zich bezig met de sociale media waar Vevanos actief is, waaronder deze website.
IMG_0445.jpg
Pannie Ye, ThésaurierPannie Ye vervult de functie “Thésaurier” Het beheer van de schatkist van Vevanos ligt in handen van Pannie. Als verantwoordelijke voor alle in- en uitgaven houdt zij de geldstromen van Vevanos goed in de gaten.


IMG_0450.jpg
Janine Zijlstra, Vice-PresidentJanine Zijlstra vervult de rol van Vice-President der Vevanos. Als Vice-President is Janine verantwoordelijk voor het contact met alle partners van Vevanos. Daarnaast richt zij zich op de acquisitie.


IMG_048k3.jpg
Marc Klemann, Schrijver II

Marc Klemann vervult de functie van Schrijver II. Marc is als Schrijver II verantwoordelijk ​voor het contact met de partners van Vevanos. Daarnaast richt hij zich op de acquisitie.