Het 88e bestuur der Vevanos

Rowena van Strien, President

Rowena van Strien vervult de rol van President der Vevanos. Zij houdt zich bezig met de algemene gang van zaken binnen de vereniging en is verantwoordelijk voor het contact met de Universiteit Utrecht.

Robbert Ligteringen, Schrijver I

Robbert Ligteringen vervult de functie Schrijver I en onderhoudt daarmee het ledencontact. Tevens houdt hij zich bezig met de sociale media waar Vevanos actief is, waaronder deze website.

Maarten Adrichem, Thésaurier

Maarten Adrichem vervult de functie Thésaurier. Het beheer van de schatkist van Vevanos ligt in handen van Maarten. Als verantwoordelijke voor alle in- en uitgaven houdt hij de geldstromen van Vevanos goed in de gaten.

Manouk Homma, Vice President

Manouk Homma vervult de rol van Vice-President der Vevanos. Als Vice-President is Manouk verantwoordelijk voor het contact met alle partners van Vevanos. Daarnaast richt zij zich op de acquisitie.

Reinier Voskamp, Schrijver II

Reinier Voskamp vervult de functie van Schrijver II. Reinier is als Schrijver II verantwoordelijk voor het contact met de partners van Vevanos. Daarnaast richt hij zich op de acquisitie.