Het 89e bestuur der Vevanos

Julian.jpg
Julian Verzantvoort, President

Julian Verzantvoort vervult de rol van President der Vevanos. Hij houdt zich bezig met de algemene gang van zaken binnen de vereniging en is verantwoordelijk voor het contact met de Universiteit Utrecht.

Mariek.jpg
Marieke Kalf, Schrijver I

Marieke Kalf vervult de functie Schrijver I en onderhoudt daarmee het ledencontact. Tevens houdt zij zich bezig met de sociale media waar Vevanos actief is, waaronder deze website.

Quiryn.jpg
Quiryn van Kroonenburg, Thesaurier

Quiryn van Kroonenburg vervult de functie Thésaurier. Het beheer van de schatkist van Vevanos ligt in handen van Quiryn. Als verantwoordelijke voor alle in- en uitgaven houdt zij de geldstromen van Vevanos goed in de gaten.​

David_.jpg
David Kramer, Vice President

David Kramer vervult de rol van Vice-President der Vevanos. Als Vice-President is David verantwoordelijk voor het contact met alle partners van Vevanos. Daarnaast richt hij zich op de acquisitie.

Dinesh.jpg
Dinesh Roktoe, Schrijver II

Dinesh Roktoe vervult de functie van Schrijver II. Dinesh is evenals Schrijver II verantwoordelijk voor het contact met de partners van Vevanos. Daarnaast richt hij zich op de acquisitie.