Bestuur

Het 90e bestuur der VevanosLotte Koops vervult de rol van President der Vevanos. Zij houdt zich bezig met de algemene gang van zaken binnen de vereniging en is verantwoordelijk voor het contact met de Universiteit Utrecht.

IMG_9174.jpegXander van de Plas vervult de functie Schrijver I en onderhoudt daarmee het ledencontact. Tevens houdt hij zich bezig met de sociale media waar Vevanos actief is, waaronder deze website.

IMG_9408.jpegRebecca de Paus vervult de functie Thésaurier. Het beheer van de schatkist van Vevanos ligt in handen van Rebecca. Als verantwoordelijke voor alle in- en uitgaven houdt zij de geldstromen van Vevanos goed in de gaten.​

IMG_9221.jpegIsa Reijgersberg vervult de rol van Vice-President der Vevanos. Als Vice-President is Isa verantwoordelijk voor het contact met alle partners van Vevanos. Daarnaast richt zij zich op de acquisitie.

IMG_9378.jpegRafi Salhi vervult de functie van Schrijver II. Rafi is evenals de Vice-president verantwoordelijk voor het contact met de partners van Vevanos. Daarnaast richt hij zich op de acquisitie.
IMG_9083.jpeg