Almanakcommissie

Ieder jaar wordt de almanak, het jaarboek van de vereniging, door de almanakcommissie met zorg samengesteld met ieder jaar een nieuw thema. Alle leuke, leerzame en vooral mooie herinneringen van de Vevanoten worden gebundeld in de almanak. Al bladerend kijk je terug op alle activiteiten die het afgelopen jaar door Vevanos zijn georganiseerd. Ook wanneer je jaren later de almanak ergens tussen een stapel stoffige boeken vindt, zal je bij het bekijken van de foto’s met een glimlach terugkijken op de gezellige tijd die je hebt beleefd bij Vevanos!

De almanakcommissie 2018-2019 bestaat uit de volgende leden:

Sophie Lukassen (voorzitter)
Christa Niks
Frederieke Schutgens
Tim Spiljard

Almanak.jpeg
Van links naar rechts: Christa Niks, Sophie Lukassen, Tim Spiljard

​Symposiumcommissie

De symposiumcommissie draagt zorg voor het jaarlijkse symposium van Vevanos dat plaatsvindt in februari. Aan het symposium nemen ongeveer 150 (kandidaat-)notarissen en notariële studenten deel. Dit jaar vindt het symposium plaats op woensdag 20 februari, met als overkoepelend thema: de modernisering van het notariaat. De dag zal beginnen met een heerlijk lunch. Gedurende het inhoudelijke gedeelte zal een aantal stellingen worden verdedigd door verschillende kandidaat-notarissen. De dag wordt afgesloten met een borrel. Kortom: een zeer leerzame dag!

De symposiumcommissie 2018-2019 bestaat uit de volgende leden:

Puck Stolk (voorzitter)
Maarten Adrichem
Monika Jensen
Tessa Alkema

Foto_Symposium_commissie.jpg
Van links naar rechts: Tessa Alkema, Puck Stolk, Monika Jensen, Maarten Adrichem

Activiteitencommissie

Vevanos speelt een actieve rol binnen het onderwijs. Onze vereniging verzorgt verdiepende activiteiten die aansluiten bij de colleges van verschillende notariële vakken. Samen met docenten zal de activiteitencommissie verder brainstormen over goede ideeën en voor nog meer studiegerelateerde activiteiten. Ook verzorgt de commissie sociale activiteiten voor de leden van Vevanos.

De activiteitencommissie 2018-2019 bestaat uit de volgende leden:

Job Staal (voorzitter)
Philipine Vels
Dinesh Roktoe
Quinty Schinkel

Reiscommissie

De reiscommissie organiseert de jaarlijkse befaamde studiereis voor de leden van Vevanos. In april reizen de leden af naar een stad die op notarieel gebied interessant is om daar meer te leren over de juridische praktijk in het buitenland en om te genieten van de cultuur.

De reiscommissie 2018-2019 bestaat uit de volgende leden:

Hessel de Klerk (voorzitter)
Jeffrey de Kock
Lotje Merks
Quinty Schinkel

IMG_5236.jpg
Van links naar rechts: Jeffrey de Kock, Lotje Merks, Quinty Schinkel, Hessel de Klerk

​Vevanotescommissie

De Vevanotescommissie verzorgt het ledenblad van Vevanos, de Vevanotes, dat vier keer per jaar uitkomt. Daarbij neemt de commissie de taak op zich verslag te doen van activiteiten binnen de vereniging, maar ook interessante inhoudelijke artikelen en vermakelijke rubrieken te plaatsen. Al met al vormt het blad een leuke reflectie van alles wat er binnen Vevanos te beleven valt.

Heb je een artikel geschreven dat je graag zou plaatsen in de Vevanotes? Mail het dan naar bestuur@vevanos.nl!

De Vevanotescommissie 2018-2019 bestaat uit de volgende leden:

Tessa Alkema (voorzitter)
Jessie Keizer
Sacha Pizaf
Bram Kerkhoffs

Foto_Vevanotes_commissie_1.jpg
Van links naar rechts: Bram Kerkhoffs, Sacha Pizaf, Jessie Keizer, Tessa Alkema

Alumnicommissie

De Alumnicommissie is een nieuw ingestelde commissie. Deze commissie zorgt ervoor dat het alumnibestand up-to-date wordt en blijft. Daarnaast organiseert de commissie dit jaar één activiteit waar alle alumni welkom zijn.

De alumnicommissie 2018-2019 bestaat uit de volgende leden:

Ward van de Sanden
Cooz van Tok
Leanne Meurs

Kascommissie

Alle geldstromen worden binnen Vevanos nauwlettend in de gaten gehouden door onder meer onze kascommissie. Deze commissie is samengesteld uit oud-thésauriers:

Brechje Stevens
Roos Blaauwendraad
Rutger Smorenberg

IMG-20190122-WA0010.jpg
Van links naar rechts: Brechje Stevens, Roos Blaauwendraad, Rutger Smorenberg

Promocommissie

De promocommissie zorgt voor de werving van nieuwe leden en de bevordering van de naamsbekendheid van Vevanos. Dit doen zij door hoorcolleges te bezoeken, flyers uit te delen, notariële studenten aan te spreken enzovoorts. Een onmisbare commissie binnen de vereniging.

De promocommisie 2018-2019 bestaat uit de volgende leden:

Hein Blaauwendraad (voorzitter)
Puck Stolk