Commissies

De commissies voor het jaar 2018-2019 zullen begin november worden bekendgemaakt. De commissies van het jaar 2017-2018 zijn als volgt samengesteld:

Almanakcommissie

Ieder jaar wordt de almanak, het jaarboek van de vereniging, door de almanakcommissie met zorg samengesteld met ieder jaar een nieuw thema. Alle leuke, leerzame en vooral mooie herinneringen van de Vevanoten worden gebundeld in de almanak. Al bladerend kijk je terug op alle activiteiten die het afgelopen jaar door Vevanos zijn georganiseerd. Ook wanneer je jaren later de almanak ergens tussen een stapel stoffige boeken vindt, zal je bij het bekijken van de foto’s met een glimlach terugkijken op de gezellige tijd die je hebt beleefd bij Vevanos!

De almanakcommissie 2017-2018 bestaat uit de volgende leden:
Janine Zijlstra
Isabella ter Weijden
Dinesh Roktoe
Hein Blaauwendraad

Foto-almanakcommissie.jpg
Van links naar rechts: Janine Zijlstra, Hein Blaauwendraad, Dinesh Roktoe, Isabella ter Weijden

​Symposiumcommissie

Deze commissie draagt zorg voor het jaarlijkse symposium van Vevanos in maart. Aan het debat nemen meer dan 150 (kandidaat-)notarissen en notariële studenten deel. Het debat is al jaren een enorm succes, dus ga de uitdaging aan om ook dit jaar een spetterend symposium te organiseren.

De symposiumcommissie 2017-2018 bestaat uit de volgende leden:

Anouk Lankhaar
Jan de Jong
Pannie Ye
Job Staal

Symposiumcommissie.jpg
Van links naar rechts: Jan de Jong, Pannie Ye, Job Staal, Anouk Lankhaar

​Activiteitencommissie

Vevanos speelt een actieve rol bij het onderwijs. Onze vereniging verzorgt verdiepende activiteiten die aansluiten bij de colleges van verschillende notariële vakken. Samen met docenten zal deze commissie verder brainstormen over goede ideeën en voor nog meer studiegerelateerde activiteiten. Ook zorgen zij voor sociale activiteiten voor leden van Vevanos.

De AC 2017-2018 bestaat uit de volgende leden:

Maartje van Doren
Marc Klemann
Hilde Boogaard

Activiteitencommissie.jpg
Van links naar rechts: Hilde Boogaard, Maartje van Doren, Marc Klemann

Reiscommissie

De reiscommissie organiseert elk jaar een studiereis voor de leden van Vevanos. In mei reizen de leden af naar een stad die op notarieel gebied interessant is om daar meer te leren over de notariele praktijk in het buitenland en te genieten van de cultuur.

De reiscommissie 2017-2018 bestaat uit de volgende leden:
Sam Naumann
Marit Bosveld
Zoë van den Broek

Reiscommissie.jpg
Van links naar rechts: Zoë van den Broek, Vivian Wallin (-), Sam Naumann, Marit Bosveld

​Vevanotes commissie

De Vevanotescommissie verzorgt het ledenblad van Vevanos, de Vevanotes, dat vier keer per jaar uitkomt. Daarbij neemt de commissie de taak op zich verslag te doen van activiteiten binnen de vereniging, maar ook interessante inhoudelijke artikelen en vermakelijke rubrieken te plaatsen. Al met al vormt het blad een leuke reflectie van alles wat er binnen Vevanos te beleven valt.

Heb je een artikel geschreven dat je graag zou plaatsen in de Vevanotes? Mail het naar bestuur@vevanos.nl!

De vevanotescommissie 2017-2018 bestaat uit de volgende leden:

Quinty van Schinkel
Maarten Adrichem
Annemijn Witkam

Vevanotescommissie.jpeg
Van links naar rechts: Annemijn Witkam, Quinty Schinkel, Maarten Adrichem

​Lustrumcommissie

De Lustrumcommissie zorgt ervoor dat wij ons 85e jaar bestaan goed gaan vieren met heel veel leuke activiteiten! Deze commissie zorgt voor vier activiteiten gedurende het gehele jaar, waar iedereen van harte welkom is.

De Lustrumcommissie 2017-2018 bestaat uit de volgende leden:

Marc Klemann
Emma Schouten
Kim Wilshaus
Hein Blaauwendraad

Lustrumcommissie.jpg
Van links naar rechts: Hein Blaauwendraad, Emma Schouten, Kim Wilshaus, Marc Klemann

Kascommissie

Alle geldstromen worden binnen Vevanos nauwlettend in de gaten gehouden door onder meer onze kascommissie. Deze commissie is samengesteld uit oud-thésauriers:

Brechje Stevens
Roos Blaauwendraad