Commissies

Activiteitencommissie

Vevanos vervult een actieve rol binnen het onderwijs aan de Universiteit Utrecht. Onze vereniging verzorgt verdiepende activiteiten, die aansluiten bij de colleges van verschillende notariële bachelor- en mastervakken. Door de Activiteitencommissie worden gedurende het jaar een aantal sociale en inhoudelijke activiteiten georganiseerd. 

De Activiteitencommissie 2021-2022 bestaat uit de volgende leden:

Xander van de Plas (voorzitter)
Liana Kazarian 
​​​​​​​Eva Dubbelman


Almanakcommissie

Ieder jaar wordt de Almanak, het jaarboek van de vereniging, door de Almanakcommissie met zorg samengesteld met steeds een verschillend thema. Alle leuke en leerzame activiteiten van het voorgaande verenigingsjaar van Vevanos worden gebundeld in dit boekwerk. Al bladerend kijk je terug op alle mooie herinneringen. Ook wanneer je jaren later de Almanak ergens tussen een stapel stoffige boeken vindt, zal je bij het bekijken van de foto’s met een glimlach terugkijken op de gezellige tijd die je bij Vevanos hebt beleefd!

De Almanakcommissie 2021-2022 bestaat uit de volgende leden:

Anke Hassink (voorzitter)
Catoo Burgers 
Lonneke van Sonsbeek


Alumnicommissie

De Alumnicommissie zorgt ervoor dat het alumnibestand up-to-date wordt en blijft. Daarnaast organiseert de commissie dit jaar één activiteit waar alle alumni welkom zijn. 

De Alumnicommissie 2020-2021 bestaat uit de volgende leden:

Eva Dubbelman 
Angelique van Kooten 


Kascommissie

Alle geldstromen worden binnen Vevanos nauwlettend in de gaten gehouden door, onder meer, onze Kascommissie. Deze commissie is samengesteld uit oud-thésauriers. 

De Kascommissie 2020-2021 bestaat uit de volgende leden:

Lotje Merks
​Pannie Ye


LNSG-commissie 

Dit jaar zal het Landelijk Notarieel Studenten Gala plaatsvinden in Utrecht. Tijdens dit evenement komen alle zusterverenigingen voor een groots notarieel gala naar Utrecht. 

De LNSG-commissie 2021-2022 bestaat uit de volgende leden:

Julia van Iersel (voorzitter)
Iris Mouthaan
Lara Groenestein


Promocommissie

De Promocommissie zorgt voor de werving van nieuwe leden en de bevordering van de naamsbekendheid van Vevanos. Dit doen zij onder andere door hoorcolleges te bezoeken, flyers uit te delen en notariële studenten aan te spreken en te enthousiasmeren. Een onmisbare commissie binnen de vereniging. 

De Promocommisie 2020-2021 bestaat uit de volgende leden:

Lotte Koops
Romy Groot Baltink 
​​​​​​​Noa Visscher 


Reiscommissie

De Reiscommissie organiseert de jaarlijkse befaamde studiereis voor de leden van Vevanos. In april reizen de leden af naar een land of stad om daar te genieten van de cultuur en natuur en te leren van de juridische praktijk en het notariaat in het buitenland. 

De Reiscommissie 2020-2021 bestaat uit de volgende leden:

Lotte Koops (voorzitter) 
Rebecca de Paus 
Tim Spiljard 
​​​​​​​Willem Pham 


Symposiumcommissie

De Symposiumcommissie draagt zorg voor het jaarlijkse Symposium van Vevanos, dat dit jaar zal plaatsvinden in maart. Aan het Symposium nemen ongeveer 150 (kandidaat-)notarissen en notariële studenten deel. Dit jaar zal het Symposium aanzienlijk worden uitgebreid. De dag zal bestaan uit een plenair gedeelte, een lunch en zal worden afgesloten met enkele workshops. Uiteraard zal de dag worden afgesloten met een borrel. Kortom: een interessante en uiterst leerzame dag!

De Symposiumcommissie 2020-2021 bestaat uit de volgende leden:

Isa Reijgersberg (voorzitter)
Charlotte Blokhuis 
​​​​​​​Marc Klemann