Commissies

Activiteitencommissie

Vevanos vervult een actieve rol binnen het onderwijs aan de Universiteit Utrecht. Onze vereniging verzorgt verdiepende activiteiten, die aansluiten bij de colleges van verschillende notariële bachelor- en mastervakken. Door de Activiteitencommissie worden gedurende het jaar een aantal sociale en inhoudelijke activiteiten georganiseerd. 

De Activiteitencommissie 2022-2023 bestaat uit de volgende leden:

Teun Uijlen
Tim Spiljard
Anna Kramer
Daan Klein Gebbink

WhatsApp_Image_2023-03-01_at_14.21.00.jpeg


Almanakcommissie

Ieder jaar wordt de Almanak, het jaarboek van de vereniging, door de Almanakcommissie met zorg samengesteld met steeds een verschillend thema. Alle leuke en leerzame activiteiten van het voorgaande verenigingsjaar van Vevanos worden gebundeld in dit boekwerk. Al bladerend kijk je terug op alle mooie herinneringen. Ook wanneer je jaren later de Almanak ergens tussen een stapel stoffige boeken vindt, zal je bij het bekijken van de foto’s met een glimlach terugkijken op de gezellige tijd die je bij Vevanos hebt beleefd!

De Almanakcommissie 2022-2023 bestaat uit de volgende leden:

Lonneke van Veldhoven
​​​​​​​Natasja Dul


Alumnicommissie

De Alumnicommissie zorgt ervoor dat het alumnibestand up-to-date wordt en blijft. Daarnaast organiseert de commissie dit jaar één activiteit waar alle alumni welkom zijn. 

De Alumnicommissie 2022-2023 bestaat uit de volgende leden:

Mirthe Spits
Marc Klemann
​​​​​​​Hana Mahmoud

WhatsApp_Image_2023-01-19_at_14.10.09.jpeg


Kascommissie

Alle geldstromen worden binnen Vevanos nauwlettend in de gaten gehouden door, onder meer, onze Kascommissie. Deze commissie is samengesteld uit oud-thésauriers. 

De Kascommissie 2022-2023 bestaat uit de volgende leden:

Lotje Merks
​Pannie Ye
​​​​​​​Quiryn van Kroonenburg

IMG_7095.jpg


Lustrumcommissie

Dit jaar viert Vevanos haar 90ste verjaardag en daarmee ons 18e lustrumjaar. In dit kader worden door de lustrumcommissie vele activiteiten georganiseerd.

De Lustrumcommissie 2022-2023 bestaat uit de volgende leden:

Julia van Iersel
Iris Mouthaan
David Kramer
​​​​​​​Dinesh Roktoe


Promocommissie

De Promocommissie zorgt voor de werving van nieuwe leden en de bevordering van de naamsbekendheid van Vevanos. Dit doen zij onder andere door hoorcolleges te bezoeken, flyers uit te delen en notariële studenten aan te spreken en te enthousiasmeren. Een onmisbare commissie binnen de vereniging. 

De Promocommisie 2022-2023 bestaat uit de volgende leden:

Hana Mahmoud
Dinesh Roktoe 
Sophie Padmos 
​​​​


Reiscommissie

De Reiscommissie organiseert de jaarlijkse befaamde studiereis voor de leden van Vevanos. In april reizen de leden af naar een land of stad om daar te genieten van de cultuur en natuur en te leren van de juridische praktijk en het notariaat in het buitenland. 

De Reiscommissie 2022-2023 bestaat uit de volgende leden:

Sophie Padmos
Krista Schouten
​​​​​​​Floor Overman

9e9b391e71604723a66f7dcbf56cf549.JPG


Symposiumcommissie

De Symposiumcommissie draagt zorg voor het jaarlijkse Symposium van Vevanos. Aan het Symposium nemen ongeveer 150 (kandidaat-)notarissen en notariële studenten deel. De dag zal bestaan uit een plenair gedeelte, een lunch en zal worden afgesloten met enkele workshops. Uiteraard zal de dag worden afgesloten met een borrel. Kortom: een interessante en uiterst leerzame dag!

De Symposiumcommissie 2022-2023 bestaat uit de volgende leden:

Renske de Bruin
Geralda Visser
Sjanieke van Driel
Rud Heijnen