Commissies

Activiteitencommissie

Vevanos vervult een actieve rol binnen het onderwijs aan de Universiteit Utrecht. Onze vereniging verzorgt verdiepende activiteiten, die aansluiten bij de colleges van verschillende notariële bachelor- en mastervakken. Door de Activiteitencommissie worden gedurende het jaar een aantal sociale en inhoudelijke activiteiten georganiseerd. 

De Activiteitencommissie 2019-2020 bestaat uit de volgende leden:

Maarten Adrichem (voorzitter)
Paulien van Dijk
Marleen Roest
Nena Visser

DSC_0951.jpg
Activiteitencommissie


Almanakcommissie

Ieder jaar wordt de Almanak, het jaarboek van de vereniging, door de Almanakcommissie met zorg samengesteld met steeds een verschillend thema. Alle leuke en leerzame activiteiten van het voorgaande verenigingsjaar van Vevanos worden gebundeld in dit boekwerk. Al bladerend kijk je terug op alle mooie herinneringen. Ook wanneer je jaren later de Almanak ergens tussen een stapel stoffige boeken vindt, zal je bij het bekijken van de foto’s met een glimlach terugkijken op de gezellige tijd die je bij Vevanos hebt beleefd!

De Almanakcommissie 2019-2020 bestaat uit de volgende leden:

Davita Sillevis Smitt (voorzitter)
Gijsje Derks
Romy Roosen
​Charlotte van der Sluis 

WhatsApp_Image_2019-12-04_at_17.46.01.jpeg
Almanakcommissie


Alumnicommissie

De Alumnicommissie zorgt ervoor dat het alumnibestand up-to-date wordt en blijft. Daarnaast organiseert de commissie dit jaar één activiteit waar alle alumni welkom zijn. 

De Alumnicommissie 2019-2020 bestaat uit de volgende leden:

Ward van de Sanden
Maarten Adrichem 

DSC_0008.jpg
Alumnicommissie


Kascommissie

Alle geldstromen worden binnen Vevanos nauwlettend in de gaten gehouden door, onder meer, onze Kascommissie. Deze commissie is samengesteld uit oud-thésauriers. 

De Kascommissie 2019-2020 bestaat uit de volgende leden:

Pannie Ye
Brechje Stevens
Rutger Smorenberg


LNSG-commissie 

Dit jaar zal het Landelijk Notarieel Studenten Gala plaatsvinden in Utrecht. Tijdens dit evenement komen alle zusterverenigingen, uiteraard in hun prachtigste rokkostuums en jurken, naar Utrecht. Deze avond staat in het teken van een speciaal thema, dat nader bekend zal worden gemaakt. 

De LNSG-commissie 2019-2020 bestaat uit de volgende leden:

Janine Zijlstra (voorzitter)
Hein Blaauwendraad
Pannie Ye

Schermafbeelding_2019-12-21_om_10.28.32.png
LNSG-commissie


Promocommissie

De Promocommissie zorgt voor de werving van nieuwe leden en de bevordering van de naamsbekendheid van Vevanos. Dit doen zij onder andere door hoorcolleges te bezoeken, flyers uit te delen en notariële studenten aan te spreken en te enthousiasmeren. Een onmisbare commissie binnen de vereniging. 

De Promocommisie 2018-2019 bestaat uit de volgende leden:

Sophie Lukassen (voorzitter)
Ward van de Sanden
Cooz van Tok
Tessa Alkema

Naamloos.png
Promocommissie


Reiscommissie

De Reiscommissie organiseert de jaarlijkse befaamde studiereis voor de leden van Vevanos. In april reizen de leden af naar een land of stad om daar te genieten van de cultuur en natuur en te leren van de juridische praktijk en het notariaat in het buitenland. 

De Reiscommissie 2019-2020 bestaat uit de volgende leden:

Monika Jensen (voorzitter)
Rowena van Strien
Marijn Neefjes
Robbert Ligteringen 

Naamloos.png
Reiscommissie


Symposiumcommissie

De Symposiumcommissie draagt zorg voor het jaarlijkse Symposium van Vevanos, dat dit jaar zal plaatsvinden in maart. Aan het Symposium nemen ongeveer 150 (kandidaat-)notarissen en notariële studenten deel. Dit jaar zal het Symposium aanzienlijk worden uitgebreid. De dag zal bestaan uit een plenair gedeelte, een lunch en zal worden afgesloten met enkele workshops. Uiteraard zal de dag worden afgesloten met een borrel. Kortom: een interessante en uiterst leerzame dag!

De Symposiumcommissie 2019-2020 bestaat uit de volgende leden:

Manouk Homma (voorzitter)
Reinier Voskamp
Gaston Meuwissen 
Quiryn van Kroonenburg

DSC_0007.JPG
Symposiumcommissie


​Vevanotescommissie

De Vevanotescommissie verzorgt het ledenblad van Vevanos, de Vevanotes, dat vier keer per jaar uitkomt. Daarbij neemt de commissie de taak op zich verslag te doen van activiteiten binnen de vereniging, maar zij publiceren ook interessante inhoudelijke artikelen en vermakelijke rubrieken. Al met al vormt het blad een leuke reflectie van alles wat er binnen Vevanos te beleven valt.

Heb je een artikel geschreven dat je graag zou plaatsen in de Vevanotes? Mail het dan naar bestuur@vevanos.nl

De Vevanotescommissie 2019-2020 bestaat uit de volgende leden:

Rowena van Strien (voorzitter)
Dinesh Roktoe
Julia van Doormalen 
Vivian Wallin
Tessa Alkema

594ed34d-f504-4174-a2d6-7ff4a0584026.jpg
Vevanotescommissie