Binnenkort

Bring a Friend - Loyens & Loeff

 • 24 okt. 2019 14:30 - 17:00
 • Evenementen vanuit kantoor

Ken jij een tweede-, derde-, of vierdejaarsstudent Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht, fiscale economie, hbo Rechten of hbo Fiscaal Recht en Economie? Of ken jij een student die een studie volgt gerelateerd aan een van onze Business Services afdelingen die graag kennis wil maken met Loyens & Loeff? Nodig hem of haar dan uit voor de 9e editie van Bring a Friend! Het evenement zal plaatsvinden op donderdag 24 oktober 2019 vanaf 14.30 uur. Geïnteresseerd? Aanmelden kan...

Meer informatie


Houthoff College Tour - Amsterdam

 • 25 okt. 2019
 • Evenementen vanuit kantoor

Ben jij benieuwd naar recente zaken waarin Houthoff een rol heeft gespeeld? Of naar actualiteiten binnen de advocatuur? Elke editie van Houthoff College Tour behandelt een inspirerend onderwerp. Grijp je kans om in gesprek te gaan en kennis te maken met advocaten, belastingsadviseurs en (kandidaat-)notarissen van Houthoff! Het evenement zal plaatsvinden op 25 oktober in Amsterdam. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu aan vóór 14 oktober via de volgende...

Meer informatie


Tentamentraining Erfrecht

 • 31 okt. 2019 12:00 - 19:00
 • Kantoorevenementen

Op donderdag 31 oktober zal door Daamen de Kort van Tuijl Notarissen een tentamentraining worden gegeven voor het vak Erfrecht van de Master Notarieel Recht. In de middag zullen we beginnen met een heerlijke lunch en aansluitend zal de tentamentraining plaatsvinden. De dag zal worden afgesloten met een borrel. Wil jij je goed voorbereiden op het tentamen en al je brandende vragen stellen aan experts op het gebied van erfrecht? Geef je dan hier op. 

Meer informatie


Best of Both Worlds Clifford Chance

 • 7 nov. 2019 09:00 - 8 nov. 2019 20:00
 • Evenementen vanuit kantoor

Samen met de Rabobank organiseert Clifford Chance de business course 'Best of Both Worlds' op 7 en 8 november (kick off op 1 november). Tijdens deze business course kun je ervaren hoe een Corporate Finance transactie er in de praktijk aan toegaat en kom je meer te weten over de samenwerking tussen advocaten en bankiers. Je bezoekt zowel het hoofdkantoor van Rabobank in Utrecht als het kantoor van Clifford Chance in Amsterdam, werkt in teams aan een cliënt een overname en leert...

Meer informatie


Kantoorbezoek Pels Rijcken 

 • 8 nov. 2019 14:30 - 17:30
 • Kantoorevenementen

Op vrijdag 8 november zullen we op kantoorbezoek gaan bij Pels Rijcken in Den Haag. Het kantoorbezoek vangt om 14.30 uur aan. Tijdens dit kantoorbezoek zullen we meer te weten komen over de dagelijkse gang van zaken op dit kantoor door middel van een notariële workshop. De dag zal worden afgesloten met een borrel waar we op informele wijze vele kantoorgenoten kunnen leren kennen. Meld je hier alvast aan.  

Meer informatie


Houthoff Café

 • 12 nov. 2019 11:00 - 14:00
 • Kantoorevenementen

Op dinsdag 12 november zullen wij gaan brunchen met enkele kantoorgenoten van Houthoff. Tijdens dit evenement kun je alles te weten komen over hoe het is om op dit kantoor werkzaam te zijn. De exacte tijd en locatie volgen nog. Schrijf je hier alvast in!

Meer informatie


Constitutieborrel Vevanos

 • 13 nov. 2019 20:30 - 23:55
 • Sociale evenementen

Op woensdag 13 november a.s. vanaf 20.30 uur vindt in Café de Kneus de jaarlijkse constitutieborrel van Vevanos plaats, waar ook alle leden van harte welkom zijn. De constitutieborrel is een borrel die ieder jaar door het bestuur aan het begin van het bestuursjaar wordt georganiseerd om kennis te maken met de besturen van bevriende (studie)verenigingen. Het belooft een hele gezellige borrel te worden! 

Meer informatie


Houthoff Café - Amsterdam

 • 19 nov. 2019
 • Evenementen vanuit kantoor

Met een goede kop koffie praat je altijd makkelijker. Daarom organiseert Houthoff elke maand het Houthoff Café. Een pop-up bar die op de meest hippe hotspots in Amsterdam en Rotterdam opduikt. Het Houthoff Café is een informele manier om ons goed te leren kennen. De dresscode is casual en de sfeer is relaxt. Als je aanschuift, ontmoet je de kantoorgenoten, leer je alles over Houthoff en haar cultuur. En natuurlijk krijg je antwoord op al je vragen. Dinsdag 19 november zal...

Meer informatie


Landelijk Notarieel Studenten Feest

 • 22 nov. 2019 20:30 - 23:55
 • Sociale evenementen

Dit jaar organiseert Nijmegen het Landelijk Notarieel Studenten Feest. N.S.V. Nota Bene heeft haar best gedaan om er een geweldige avond van te maken! Dit vormt tevens de uitgelezen kans om kennis te maken met andere notariële studenten uit heel het land. Mis dit ultieme feest niet! Meld je hier alvast aan. 

Meer informatie


Notarial Day De Brauw Blackstone Westbroek

 • 27 nov. 2019 14:00 - 21:00
 • Kantoorevenementen

Op woensdag 27 november organiseert De Brauw de jaarlijkse Notarial Day. Het programma zal om circa 14.00 uur aanvangen bij De Brauw in Amsterdam. De dag zal bestaan uit een inhoudelijk deel en zal worden afgesloten met een diner. Extra informatie omtrent het programma volgt nog. Schrijf je hier alvast in. 

Meer informatie