Hermans & Schuttevaer

Hermans & Schuttevaer

Over H&S

Hermans & Schuttevaer is een van de grotere notaris kantoren, gevestigd in Amsterdam en Utrecht. . Met de secties familierecht, ondernemingsrecht en onroerend goed zijn wij een uitgebreide adviespraktijk voor particulieren en ondernemers. Ons cliëntenbestand varieert van particulieren en MKB tot grote nationaal en internationaal opererende ondernemingen.

 

Meebewegen met vernieuwingen vergroot onze waarde als notaris. Wij lopen voorop en omarmen innovaties, zodat we onze cliënten nog beter van dienst kunnen zijn. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden maken we waar mogelijk ook gebruik van online producten. Kortom, wij hebben een diverse praktijk, waarin op hoog niveau op wordt geadviseerd en waarin we veel aandacht besteden aan de innovatie van onze producten.

 

Over ons team

Ons team van bijna 80 medewerkers is jong en dynamisch, waarbij de leeftijd uiteenloopt van 20 jaar tot 65 jaar. We vormen een hecht team, verspreid over onze kantoren in Utrecht en Amsterdam. We werken graag op een informele manier met elkaar samen. Op ons kantoor heerst een vriendschappelijke sfeer. Samen zorgen we goed voor onze cliënten én voor elkaar. We zijn werklustig met ruimte voor ontspanning. Zo eten we elke dag samen met een luxe lunch verzorgd door kantoor en is er ruimte om je collega’s uit te dagen voor een leuk gezelschapsspel. Of speel je liever een potje karaoke tijdens de vrijdagmiddag borrel?  

 

Contact

Wil je graag kennismaken of solliciteren? Kijk dan op https://www.herschut.nl/werken-bij-hermans-schuttevaer/ of neem contact op met onze HR-afdeling.