Landelijk Notarieel Studenten Hockeytoernooi

Over dit evenement

Categorie
Sociale evenementen
Datum en tijd
8 mei 2024 12:00 - 22:45
Locatie
MHV Maarssen

Landelijk Notarieel Studenten Hockeytoernooi

Het LNSH zal dit jaar plaatsvinden bij MHV in Maarssen. De hockeyclub is vanaf station Utrecht Centraal goed te bereiken met de bus en een klein wandelingetje. Aangezien het een sportieve dag belooft te worden, kunnen jullie ook de voorkeur geven aan lekker fietsen

De dag gaat om 12.00 uur van start. Voor de start van het hockeytoernooi zal er traditiegetrouw met elkaar worden geluncht. Daarna gaat de strijd om de felbegeerde beker van start. Nadat er is gehockeyd, zal er een heerlijk maaltje worden geserveerd en hebben de aanwezigen de tijd om voorbereidingen te treffen voor het feest. Dit feest zal tot uiterlijk 22.45 uur duren. 

Gedurende de dag wordt er gezorgd voor voldoende (goudgele) hydratatie. Volgens normaal gebruik is er geen sterke drank op het LNSH. Vanuit de hockeyclub is het verboden eigen meegebrachte (alcoholische) consumpties mee te nemen. Het vullen van een flesje water is natuurlijk wel mogelijk. 

Het thema van het LNSH is dit jaar 'Tijdmachine'! Vevanos heeft het thema 'Het jaar 3000', dus trek je meest futuristische outfit uit de kast!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien