Driehoekslezing

Over dit evenement

Categorie
Sociale evenementen
Datum en tijd
5 mrt. 2024 18:45 - 21:30

Driehoekslezing

Op dinsdag 5 maart 2024 vindt de jaarlijkse Driehoekslezing van Ad Informandum, het Molengraaff Dispuut en Vevanos plaats. Tijdens de Driehoekslezing zullen verschillende sprekers een overkoepelend thema belichten vanuit drie perspectieven: strafrecht, privaatrecht en notarieel recht.

Dit jaar zal het thema ‘duurzaamheid’ centraal staan. Verschillende vraagstukken zullen daarbij de revue passeren. De Driehoekslezing zal worden geopend door dagvoorzitter Jan Biemans, waarna drie verschillende sprekers vanuit een eigen expertise hun licht zullen laten schijnen op het snijvlak tussen duurzaamheid en recht. Houd onze social media goed in de gaten voor de onthulling van de sprekers!

De Driehoekslezing zal plaatsvinden op 5 maart in de Belle van Zuylenzaal van het Academiegebouw. De inloop begint om 18:45 uur, het programma vangt aan om 19:15 en om 21:30 uur zal de lezing afgelopen zijn, waarna we met zijn allen onder het genot van een drankje verder praten bij Bar Walden. Ben jij een all-round rechtenstudent die zich niet richt op maar één rechtsgebied? Meld je dan nu aan! 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien