Nieuws

Masterskills Notariaat 2019

Om de studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op de volgende stap naar de arbeidsmarkt heeft de Universiteit Utrecht het programma Masterskills Notariaat ontwikkeld. Dit programma biedt alle masterstudenten Notarieel recht de unieke mogelijkheid om door middel van speciale trainingen juridische en professionele vaardigheden te leren die ontzettend goed van pas komen in hun latere carrière!

Het programma bestaat uit verschillende twee uur durende trainingen georganiseerd bij partners van het departement Rechtsgeleerdheid. De eerste training vindt plaats op donderdag 28 maart 2019 om 15:00 uur bij VBC Notarissen in Amsterdam en gaat over ondernemerschap in het notariaat. Daarna zullen er nog trainingen gegeven worden bij Clifford Chance, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn en De Brauw met onderwerpen als Innovatie in het notariaat en Adviesvaardigheden.

Indien je je aanmeldt en je ten minste drie van de vier bijeenkomsten bijwoont krijg je na afloop het Certificaat Masterskills. Om je aan te melden of voor vragen kun je terecht bij Jeanne Wijnans via secretariaat.privaatrecht.strafrecht@uu.nl.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen