Nieuws

❄️ LNSG 2022: Snowball!

❄️ LNSG 2022: Snowball!

Lieve leden,

Het is bijna zover: op vrijdag 18 februari 2022 zal het Landelijk Notarieel Studenten Gala plaatsvinden in hartje Nederland! Het gala vangt aan om 20:00 uur bij het prachtige Bistro Belle te Utrecht (Dorpsstraat 12, 3611 AE Oud Zuilen) en zal eindigen om 00:00 uur. 

Het gala vindt plaats in de Bellezaal & Zuylenzaal. Bij de ingang worden je QR-code,  legitimatiebewijs en kaartje gecontroleerd en zal je een toegangsbandje krijgen. Let op: zonder geldige QR code, legitimatiebewijs en toegangsbandje geen toegang. Er is een (onbewaakte) garderobe aanwezig. De deuren zullen om 21:00 uur sluiten. 

We wanen ons dit jaar in Winter Wonderland! Het thema van de avond is Snowball & de dresscode is uiteraard (Snow)white-tie.

Bistro Belle is vanaf Utrecht centraal gemakkelijk te bereiken met de bus, er zijn zelfs meerdere opties. Allereerst is het mogelijk om vanaf Utrecht Centraal U-OV Bus 12 te nemen richting Maarssen via Zuilen. (Uitstappen bij bushalte Oud Zuilen). Ten tweede is het mogelijk om vanaf Utrecht Centraal Keolls Syntus Utrecht Streekbus 120 te nemen richting Loenen a/d Vecht (wederom uitstappen bij bushalte Oud Zuilen). 

Het vervoer naar huis hebben wij geregeld. Aan het einde van de avond, rond middernacht, zullen er een aantal bussen jullie weer veilig thuis brengen. De bussen vertrekken stipt om 00.15u, dus zorg dat je op tijd klaar staat. De buschauffeur zet jullie af op het Centraal Station van jullie stad. Tijdens de busreis is het verplicht om een mondkapje te dragen. Wees gerust, wij zorgen voor een flesje water voor de terugreis. 

Wij hebben enorm veel zin jullie te ontvangen op deze prachtige locatie. Hoeveel minuten laat je nog passeren voordat je je aanmeldt?

Warme groet,

Namens de LNSG-commissie van Vevanos,

Iris Mouthaan, Julia van Iersel en Lara Groenestein

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen