VDB Advocaten Notarissen

Contact

VDB Advocaten Notarissen
Eindhovenseweg 126
5582 HW Waalre
Nederland

+31 88 194 80 73

vdb-law.nl/nl

VDB Advocaten Notarissen

WIE ZIJN WIJ

VDB Advocaten Notarissen biedt een breed dienstenpakket aan ondernemers, waaronder talrijke familiebedrijven. Binnen onze organisatie zijn verschillende secties actief waarbinnen je werkzaam kunt zijn, zoals vastgoed, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. VDB onderhoudt een strategische alliantie met HLB Witlox Van den Boomen. Hierdoor hebben wij toegang tot specialisten op het gebied van accountancy, belastingadvies, corporate finance, IT-advies en HR-advies. Omwille van beroepsregels gescheiden organisaties, maar wel met één denkwijze.

 

WAT IS JOUW AMBITIE

Bij ons kun je jouw talent ontwikkelen. Met de VDB Academy bieden wij een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten op vaktechnisch gebied en middels vaardigheidstrainingen wordt je persoonlijke ontwikkeling verder gestimuleerd. 

Goede arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend, maar wat wij echt belangrijk vinden en naar streven is een goede balans tussen werk en privé. Jouw ambitite staat centraal. Mogelijk ligt je ambitie in de sport en wil je dat met je werk combineren. Je ambitie kan ook op werkgebied zijn. Wij bieden je de ruimte om jouw ambitie na te streven.

 

AAN DE SLAG NA JE STUDIE

Ben jij op zoek naar een meeloopstage binnen een kantoor waar samenwerking centraal staat? Kijk dan eens op onze website voor de mogelijkheden. Binnen VDB heb jij toegang tot een groot netwerk en deel jij je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied. Je werkt in multidisciplinaire teams met collega's die elkaar inspireren en versterken. Verras ons met jouw keuze, want samen met je persoonlijke mentor streven we naar maximaal succes!

 

VDB ADVOCATEN NOTARISSEN

"Wij kijken met andere ogen naar de wereld en herkennen kansen. Kansen die we samen met ondernemers invulling geven door te vernieuwen, te veranderen of de weg vrij te maken voor volgende generaties. Cruciaal binnen onze visie en onderscheidend in onze benadering van cliënten." 

 

WIST JE DAT?

  • We ruim 70 jaar bestaan
  • We een unieke WOW (Way of Working) hebben
  • 26% man en 74% vrouw is
  • Advocatuur ruim 15 medewerkers telt
  • Notariaat ruim 40 medewerkers telt

 

CONTACT

Wil je weten wat onze organisatie voor jou kan betekenen? Stuur een e-mail naar recruitment@vdb-law.nl.