Meijburg Legal

Meijburg Legal

Wil jij de regie over jouw notariële carrière in eigen hand houden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

De geïntegreerde werkwijze van de notariële praktijk van Meijburg Legal met de fiscale adviespraktijk van Meijburg & Co biedt een uitdagende werkomgeving met vele dimensies. Bij Meijburg Legal geloven we dat er voor elk vraagstuk een oplossing is. Met de kennis en ervaring die wij in huis hebben, zorgen wij ervoor dat die oplossing gevonden wordt. Op die manier kunnen onze cliënten zich richten op waar zij goed in zijn. 

Natuurlijk verwachten we niet dat je als starter direct ieder vraagstuk zelfstandig kunt behandelen. Daarom word je als beginnend kandidaat notaris begeleid door doorgewinterde professionals. We investeren in jouw individuele ontwikkelingstraject en daarmee in jouw toekomst. We bieden onder meer het SBN-traject, diverse sociale- en commerciële vaardigheidstrainingen, uitzending naar het buitenland en het voor Meijburg Legal kenmerkende hoogstaande vaktechnisch overleg. 

‘De Meijburger’ is geen one size fits all, dat maakt ons uniek als adviesorganisatie Wat we wél allemaal gemeen hebben is, ondernemerschap, creativiteit en uiteraard passie voor het notariaat.

Door onze gedrevenheid en het plezier in ons vak voelen we ons betrokken bij onze cliënten en bij onze eigen organisatie. Meijburg Legal is een zelfstandige ‘memberfirm’ van het wereldwijde KPMG-netwerk. We bieden jou een unieke, brede ondernemingsrecht praktijk met ruimte voor specialisatie. We zoeken mensen met honger naar kennis en plezier in notarieel werk. 

Om een werkstudentschap bij Meijburg Legal aan te gaan, ben je derdejaars bachelor- of masterstudent notarieel recht. Ook vragen wij een beschikbaarheid van minimaal drie maanden en twee tot vijf dagen per week, afhankelijk van jouw studierooster. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je op persoonlijk gebied ontwikkeld hebt, bijvoorbeeld door commissie- of bestuurswerk, buitenland- of stage-ervaring, het voeren van een eigen onderneming, het beoefenen van topsport of het doen van vrijwilligerswerk. 

Wil je meer weten over Meijburg? 

Kijk op onze website www.werkenbijmeijburg.nl of volg ons via www.facebook.com/werkenbijmeijburg en www.instagram.com/werkenbijmeijburg. Je mag natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze recruiters Eva Baas (baas.eva@kpmg.com, 06 50 05 78 36) of Maartje Puls (puls.maartje@kpmg.com, 06 11 47 45 17).