DLA Piper

DLA Piper

DLA Piper is één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd

Met 9000 collega’s in 40 landen verspreid over de wereld, heeft DLA Piper van nature een internationale kijk op juridische vraagstukken. Hier leer je te adviseren vanuit een brede scope. De kantoren zijn sterk aan elkaar gelinkt, waardoor je eenvoudig kan beschikken over alle kennis en ervaring die aanwezig is bij onze kantoren. Met persoonlijke begeleiding van top-advocaten en trainingen ontwikkel jij je op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Binnen DLA Piper heerst een cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Die waarden zitten in de genen van de organisatie en zijn ook bepalend voor onze snelle groei. Dat geeft jou de gelegenheid om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor.

Praktijkgroepen

DLA Piper is een ‘full-service’ kantoor dat is georganiseerd in 7 praktijkgroepen: Corporate (inclusief notariaat), Finance Projects & Restructuring, Employment, Intellectual Property & Technology, Restructuring, Litigation & Regulatory, Tax en Real Estate (inclusief notariaat). Full-service betekent dat we cliënten op alle facetten kunnen ondersteunen. Voor welke specialisatie je uiteindelijk ook kiest, je zult een belangrijke bijdrage leveren, ook in grensoverschrijdende zaken.

Verantwoord ondernemen

Wij geloven in verantwoord ondernemen en zijn met 215.000 uur wereldwijd aan pro bono-werkzaamheden in 2022, een van de grootste pro bono-leveranciers ter wereld. Dat is iets waar wij trots op zijn. DLA Piper Amsterdam steunt diverse organisaties zoals Unicef, Defence for Children, Amsterdam Impact Hub en de Patta Academy. Je krijgt bij ons de gelegenheid om zelf initiatieven aan te dragen en te ontwikkelen.

Studenten

Stage

Studeer je rechten en wil je graag praktijkervaring opdoen? Kom dan stage lopen op een van onze praktijkgroepen! Gedurende twee maanden zal je onderzoek verrichten, notities voorbereiden en concepten, contracten en processtukken opstellen. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een (senior) advocaat waarmee je een kamer deelt.

Werkstudent 

Heb je al eerder stage gelopen en zit je (bijna) in je masterfase van je studie? Ben je naast je studie nog op zoek naar extra ervaring? Meld je dan aan als Werkstudent! Gedurende een periode van 4 tot 7 maanden krijg je de kans om 2 a 3 dagen per week volwaardig deel uit te maken van ons team van advocaten, (kandidaat-)notarissen en belastingadviseurs. Bovendien kan een werkstudentschap ook overgaan in een aanstelling als advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist.

Talent Class

Wij organiseren jaarlijks een Talent Class. Hier zal je kennismaken met ons kantoor in Amsterdam en ons kantoor op een buitenlandse bestemming. Zo zijn wij afgelopen jaren o.a. naar Dubai en Stockholm geweest. Je kan tijdens deze dagen een combinatie van formele en informele activiteiten verwachten. De Talent Class wordt in het voorjaar georganiseerd. Wil jij op de hoogte zijn wanneer de aanmeldingen opengaan voor de Talent Class? Houd dan onze Instagram @DLAPiperNederland goed in de gaten!

Afgestudeerden

Ben je (bijna) afgestudeerd? En ben je klaar om aan de slag te gaan? Solliciteer dan op de functie Junior Associate. Elke maand hebben wij een groep nieuwe starters. Voor goede mensen maken wij het hele jaar plek!

Meet us

heb jij interesse in een kennismaking met ons kantoor of wil je solliciteren voor een openstaande vacature? Bezoek onze website http://www.bigopportunities.nl/allevacatures. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Constantijn Papa via Constantijn.Papa@dlapiper.com of +31 6 11 94 99 41.