Landelijk Notarieel Studenten Congres

Over dit evenement

Categorie
Sociale evenementen
Organisator
Bestuur 87
Datum en tijd
5 mrt. 2020 10:00 - 20:00
Locatie
Groningen

Landelijk Notarieel Studenten Congres

Dit jaar zal de 55e editie van het Landelijk Notarieel Studenten Congres plaatsvinden in het Forum in Groningen op donderdag 5 maart 2020. Het Landelijk Notarieel Studenten Congres (LNSC) is een jaarlijks terugkomend congres, waar je kennis kan maken met een grote verscheidenheid aan vooraanstaande kantoren. 

De dag begint met een gezamenlijk ontbijt. Vervolgens zal het plenaire gedeelte plaatsvinden onder leiding van de dagvoorzitter prof. dr. mr. Leon Verstappen. Het thema van de dag is "Vastgoed en Duurzaamheid". Een aantal sprekers zullen hun kennis en ervaringen omtrent dit onderwerp met ons delen. Na het plenair gedeelte vindt een recruitmentlunch plaats. Tijdens deze lunch is er de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de kantoorgenoten van de deelnemende kantoren. Na de lunch zal de dag verder ingevuld worden met enkele workshops. Bij de aanmelding van het evenement kunnen voorkeuren voor de workshops doorgegeven worden. Na de workshops zal er een borrel plaatsvinden met prachtig uitzicht over de stad. De dag wordt uiteraard afgesloten met een diner en feest. 

Aanmelden kan via de website van het Landelijk Notarieel Studenten Congres: www.lnsc.nl. Deelname aan het LNSC wordt vergoed door Vevanos. Tevens zal er voor busvervoer terug naar Utrecht Centraal worden gezorgd. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent het Landelijk Notarieel Studenten Congres? Houd Facebook en Instagram in de gaten!