Aan tafel met n/p Notarial Partners

Over dit evenement

Categorie
Kantoorevenementen
Datum en tijd
21 mrt. 2024 15:30 - 17:30

Aan tafel met n/p Notarial Partners

Op donderdag 21 maart a.s. om 15.30 uur vindt de Aan Tafel Met Notarial Partners plaats in de vorm van een high tea bij Teds Stadhuisplein (Korte Minrebroederstraat 11, Utrecht). 

 

De missie van n/p is het verder brengen van onze cliënten, het recht en de maatschappij. Met bijzondere aandacht voor de unieke kwaliteiten van onze mensen.

Deel uitmaken van n/p betekent werken op hoog niveau in een dynamisch team. We geloven in het ontwikkelen van jouw potentieel. Ontdekken waar jouw kracht ligt. Steeds een beetje beter, slimmer en handiger worden. Zowel juridisch-inhoudelijke kennis als professionele vaardigheden ontwikkelen. Samenwerken met kantoorgenoten en andere zakelijke adviseurs. We hebben de ervaring in huis om goede begeleiding te bieden, want we leggen de lat hoog voor onszelf, maar helpen elkaar om die lat te halen. Samen bespreken we de uitdagingen en vieren we de successen. Veel op ons bordje vinden we niet erg. Want we hebben plezier en we kijken naar elkaar om. Onze missie en waarden zijn leidend voor de keuzes die we maken als kantoor. We bieden volop ruimte voor initiatieven die cliënten, ons kantoor, het recht of de samenleving duurzaam verder brengen.

Zit de activiteit vol? Niet getreurd, je kunt je nog aanmelden voor de wachtlijst. Indien een ander lid afzegt, sturen we je een bericht of je nog mee wilt naar de activiteit. Wanneer we de wachtlijst zien groeien, zullen we proberen extra plekken te regelen!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien