Aan tafel met Het Notarieel

Over dit evenement

Categorie
Kantoorevenementen
Datum
6 mrt. 2024

Aan tafel met Het Notarieel

Het Notarieel is met 9 kantoren en meer dan 200 deskundige professionals het grootste onafhankelijke notariskantoor van Nederland. Wat ons bijzonder maakt, is dat we groot, maar lokaal ook klein zijn. De persoonlijke benadering onderling en met onze klanten, vinden wij belangrijk. We houden ons natuurlijk bezig met serieuze zaken, maar doen het “met een knipoog”.

Wat ons onderscheidt, is de manier waarop we onze zaken regelen. Achter de schermen hebben we ons Shared Services-team, dat onze kantoren ondersteunt op gebieden als boekhouding, officemanagement, HRM, PR & communicatie en inkoop. Zo kunnen onze juridische professionals zich volledig richten op waar ze goed in zijn en waar ze energie uit halen. Bij Het Notarieel maak je deel uit van een groot netwerk van enthousiaste professionals die elke dag met plezier met jou willen samenwerken.

We nodigen je dan ook graag uit om op woensdag 6 maart kennis te maken met deze collega’s van Het Notarieel. Benieuwd hoe het is om werkstudent, kandidaat of notaris te zijn bij ons? We nemen verschillende collega’s mee die je tijdens deze lunchsessie graag meer vertellen over onze organisatie en hoe het is om bij ons te werken.

Oh en als je gewoon zin hebt in een lekkere lunch, ben je uiteraard ook welkom. Zien we je daar?

 

De lunch zal plaatsvinden bij Meneer Potter (Potterstraat 3, Utrecht). De inloop is om 12.45 uur, om 13.00 uur starten we.

Zit de activiteit vol? Niet getreurd, je kunt je nog aanmelden voor de wachtlijst. Indien een ander lid afzegt, sturen we je een bericht of je nog mee wilt naar de activiteit. Wanneer we de wachtlijst zien groeien, zullen we proberen extra plekken te regelen!

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien