Landelijk Notarieel Studenten Congres

Over dit evenement

Categorie
Sociale evenementen
Datum
7 mrt. 2024
Locatie
Nijmegen

Landelijk Notarieel Studenten Congres

Het congres zal dit collegejaar op donderdag 7 maart 2024 plaatsvinden in Nijmegen bij Concertgebouw De Vereeniging. Het congres is dé uitgelezen kans om kennis te maken met het notariaat. Tijdens het congres zullen er maar liefst 30 verschillende (notaris)kantoren aanwezig zijn om u te ontmoeten en zullen er interessante lezingen worden gegeven door inspirerende sprekers. 

De dag zal aanvangen met het plenaire gedeelte dat dit jaar in het teken zal staan van het thema "SAMEN". U kunt hierbij denken aan onderwerpen zoals samen ondernemen, samen leven en samen wonen. Verschillende sprekers zullen u tijdens drie lezingen meenemen in deze onderwerpen onder leiding van de dagvoorzitter. Tevens is er tijdens het plenaire gedeelte van het congres ruimte om vragen te stellen en te discussiëren. Tijdens de recruitmentlunch heeft u de kans aan te schuiven bij één van de deelnemende kantoren. Op deze wijze kunt u op een laagdrempelige manier kennis maken met uw eventuele toekomstige werkgever, onder het genot van een heerlijke lunch. Na de lunch zullen er twee workshoprondes plaatsvinden, waarbij de kantoren zich aan u zullen voorstellen en u een kijkje geven in hun werk(leven). Na afloop van de workshops zal de vierde en tevens laatste lezing plaatsvinden, zodat we het inhoudelijke gedeelte van de dag 'samen' kunnen afsluiten. Na afloop van het inhoudelijke gedeelte zullen wij de dag voortzetten met de recruitmentborrel. Deze borrel is de ideale manier om op een informele manier nader kennis te maken met alle deelnemende kantoren. Dit natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Na de recruitmentborrel zullen we afscheid nemen van de kantoren, maar zal de dag voor de student nog doorgaan. We zullen heerlijk dineren en er wordt een eindfeest georganiseerd, waarbij voor het nodige entertainment wordt gezorgd.

Kortom, het belooft een fantastische dag te worden met diverse inspirerende sprekers, een prachtige locatie en veel mogelijkheden om contact te leggen met verschillende kantoren!

De aanmeldingen zijn open! Je kunt je aanmelden via https://lnsc.nl/lnsc2024/aanmelden/. Deelname aan de dag tot en met het diner kost € 17,50 en dag- en avonddeel kost € 20. Die kosten kan je vervolgens declareren door een mail met je betalingsbewijs te sturen naar bestuur@vevanos.nl! Aanmelden kan nog tot en met 5 februari 2023.