Landelijk notarieel studenten congres

Over dit evenement

Categorie
Kantoorevenementen
Datum
9 mrt. 2023
Locatie
Groningen

Landelijk notarieel studenten congres

Waarde leden, 

De aanmeldingen voor het Landelijk Notarieel Studentencongres 2023 zijn geopend! Het congres zal dit jaar op 9 maart 2023 plaatsvinden in Groningen. Op het congres zul je de unieke kans krijgen om kennis te maken met 27 verschillende notariskantoren en interessante lezingen bij te wonen van de top van de academische wereld. De dag zal aanvangen met het plenaire gedeelte die in het teken staat van innovaties in het recht. We zullen met verschillende sprekers naar uiteenlopende vernieuwingen in de maatschappij kijken en hoe het notariaat hier op reageert. Tijdens de lunch heb je de kans om gezeteld te worden aan tafel bij een van de deelnemende kantoren. Op deze wijze kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met je toekomstige werkgevers. Na de lunch ga je aan de slag tijdens de workshops. Tijdens de twee rondes zullen de kantoren zich voorstellen en een kijkje geven in hun wereld. We eindigen de middag met een borrel waar alle kantoren in één ruimte aanwezig zullen zijn om al jouw vragen te beantwoorden. Dit doen we onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna nemen we afscheid van de kantoren en sluiten we de dag af met alle studenten. We gaan heerlijk dineren, gevolgd door een eindfeest. Bij het eindfeest zal naast een DJ ook nog een geheime artiest optreden. 

Kortom het wordt een fantastische dag met diverse sprekers, prachtige locaties en veel mogelijkheden om contact te leggen met kantoren.

De aanmeldingen zijn open! Je kunt je aanmelden via https://lnsc.nl/lnsc2023/aanmelden/ Deelname aan de dag tot en met het diner kost € 17,50 en dag- en avonddeel kost € 20. Die kosten kan je vervolgens declareren door een mail te sturen naar bestuur@vevanos.nl! Aanmelden kan nog tot en met 13 februari 2023. 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien