Wissel-ALV

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociale evenementen
Organisator
Bestuur 87
Datum en tijd
30 jun. 2020 19:30 - 23:00
Locatie
Utrecht

Wissel-ALV

Tijdens de Wissel-ALV op 30 juni zal het 88e bestuur der Vevanos worden geïnstalleerd. Daarnaast zal het financiële jaarverslag van het afgelopen jaar worden toegelicht en de begroting en beleidsplan van komend jaar worden besproken. De Algemene Ledenvergadering zal stipt om 20.00 uur aanvangen in de Kerkzaal bij De Zalen van Zeven (Boothstraat 7, 3512 BT Utrecht). De inloop is vanaf 19.30 uur. Zorg dus dat u op tijd aanwezig bent. 

De Algemene Ledenvergadering zal ondanks de huidige maatregelen rondom het coronavirus fysiek plaats gaan vinden. Uiteraard nemen wij tijdens het programma de vereiste anderhalve meter in acht. Na afloop van de Algemene Ledenvergadering zal er, tevens inachtneming met de vereiste anderhalvemetermaatregel, een borrel plaatsvinden op bovenstaande locatie. 

Vanwege het feit dat er extra voorzorgsmaatregelen genomen dienen te worden voor de Algemene Ledenvergadering in verband met de coronamaatregelen, is aanmelden via de website een vereiste. Op deze manier is het mogelijk om een juiste inschatting te maken van het aantal aanwezigen en kan de Algemene Ledenvergadering in overeenstemming met de vereiste maatregelen plaatsvinden. Meld je vóór donderdag 25 juni a.s. aan via de website. Zonder tijdige digitale aanmelding zal toegang tot de Algemene Ledenvergadering geweigerd worden. Vriendelijk verzoeken wij u een e-mail te sturen naar bestuur@vevanos.nl indien er vragen zijn omtrent de aanmelding via de website. 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien