NautaDutilh

NautaDutilh

ROOM FOR YOU - LET'S MEET!

Gefeliciteerd! Je hebt het grootste deel van je studie achter de rug en de stap van de collegebanken naar de praktijk komt steeds dichterbij. Waarschijnlijk heb je veel vragen: wat ga ik doen? Waar wil ik aan de slag? Wat vind ik belangrijk in een baan en wat zoek ik in een werkgever? Vragen die je waarschijnlijk niet direct kunt beantwoorden. Je moet dus op onderzoek uit. Als je geïnteresseerd bent in de advocatuur, het notariaat of belastingadvies en je je carrière een vliegende start wilt geven, ben je bij NautaDutilh aan het goede adres. NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn we een van de grote advocatenkantoren in de Benelux en draaien we mee in de wereldwijde juridische top. En omdat we onafhankelijk zijn, bepalen wij onze eigen koers. Bepaal jij ook je eigen koers en ben je eigenzinnig, innovatief en ambitieus? Dan maken wij graag kennis met je!

Masterclass
Elk voorjaar organiseren wij onze driedaagse Masterclass. Samen met 19 andere rechtenstudenten ga je, onder begeleiding van onze experts, de confrontatie aan met de rechtspraktijk. Zo krijg je niet alleen een goed beeld van onze werkzaamheden, maar ook van onze mensen. Al met al een hersenkrakend maar niet te missen
evenement.

Stages
Daarnaast bieden wij studenten gedurende het hele jaar de mogelijkheid om een studentstage te komen lopen. Je werkt twee maanden aan uiteenlopende zaken op twee verschillende praktijkgroepen, schuift aan bij meetings en bent uiteraard welkom bij alle sociale evenementen. Deze studentstage kun je lopen in Amsterdam of Rotterdam en je kunt ook een stagemaand doorbrengen op ons kantoor in Londen of New York. Na de studentstage is het mogelijk om aan NautaDutilh verbonden te blijven als scriptiestudent of als werkstudent.

Contact
Heb je vragen over onze Masterclass, stages of sollicitatieprocedure? Wij, recruiters bij NautaDutilh, horen graag van je of kijk op www.werkenbijnautadutilh.nl. Hier kun je ook direct solliciteren.

Pim van Mierlo
Head of Recruitment
020 – 71 71 224 / 06 – 20 21 04 75
pim.vanmierlo@nautadutilh.com

Ward Elfrink
Recruiter
020 – 71 71 512 / 06 – 46 92 91 51
ward.elfrink@nautadutilh.com

Taoufik Elhassani
Recruiter
020 – 71 71 225 / 06 – 46 92 91 04
taoufik.elhassani@nautadutilh.com