Dirkzwager

Dirkzwager

Maak kennis met Dirkzwager
Wij zijn Dirkzwager. De grootste juridische dienstverlener buiten de Randstad, met vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Bij ons werken 290 medewerkers van wie ruim 130 advocaten , (kandidaat- )notarissen en fiscalisten. Wij zijn actief op veel verschillende rechtsgebieden en werken vooral voor grote en middelgrote bedrijven, instellingen en overheden.

Over ons
Dirkzwager is een kantoor waar ambitieuze en gemotiveerde advocaten, (kandidaat-)notarissen en fiscalisten op hoog niveau aan juridische dienstverlening doen. Dat doen we in een fijne omgeving. Met aandacht voor ieders persoonlijkheid en work-life balance. Innovatie en gedrevenheid vinden wij belangrijk.

Actief kennis delen
Actief kennis delen zit in ons DNA. Dat doen wij onder andere door het publiceren van meer dan 1.500 juridische online blogs per jaar. De blogs gaan vaak over actuele ontwikkelingen in de jurisprudentie en de wetgeving. Kijk bij gelegenheid eens op www.dirkzwager.nl. Misschien doe je er wel inspiratie op voor een leuk onderwerp voor een paper of scriptie.

Jouw leercurve centraal
Bij Dirkzwager ga je leren, maar vooral ook doen. Je krijgt de kans om een actieve juridische rol te spelen, verantwoordelijkheid te nemen, zelf publicaties te schrijven, workshops te geven en zichtbaar te zijn. We verwachten dat je zelfbewust gaat werken aan het opbouwen van een specialisme, vanuit het perspectief van jouw cliënten. Uiteraard binnen de kaders van onze organisatie en je eigen leercurve. Dat alles doe je binnen één specifieke sectie.

Kijkje in de keuken
We nodigen je graag uit om een keer écht te komen kijken hoe het is om bij ons te werken. Tijdens een student-stage kom je erachter wat werken in de praktijk inhoudt en leer je bovendien de cultuur binnen Dirkzwager kennen.

Lukt stage lopen niet, maar ben je toch benieuwd naar Dirkzwager? Kijk voor alle mogelijkheden op www.werkenbijdirkzwager.nl. Loes Vink, onze recruiter, vertelt je ook graag meer. Je kunt haar altijd bellen of mailen. E: recruitment@dirkzwager.nl T: 026-353 84 68