BarentsKrans Notariële Masterclass 2020

Over dit evenement

Categorie
Evenementen vanuit kantoor
Datum en tijd
15 apr. 2020 10:00 - 21:30

BarentsKrans Notariële Masterclass 2020

BarentsKrans Notariële Masterclass

Op woensdag 15 april 2020 zal de eerste editie van onze Notariële Masterclass plaatsvinden! In één dag krijg je de kans om te ervaren hoe het is om op ons notariaat te werken en ga je aan de slag met een uitdagende casus. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om – onder het genot van een hapje en drankje – kennis te maken met onze (kandidaat-)notarissen. Je krijgt tijdens deze dag dus een goed beeld van de dagelijkse praktijk op ons kantoor!

Ons notariaat

Op ons kantoor werken (kandidaat-)notarissen elke dag mee aan interessante juridische vraagstukken. Zij werken geïntegreerd samen met onze advocaten. Ons notariaat bestaat uit praktijkgroepen die zowel op vastgoed als op corporate/M&A gericht zijn.

Vastgoed

De sectie Vastgoed bestaat uit een geïntegreerd team van (kandidaat-)notarissen en advocaten. Het team houdt zich bezig met het gehele civiele traject, van overeenkomst tot akte, van advies tot procedure. Het cliëntenbestand bestaat onder meer uit beleggers, projectontwikkelaars, woningcorporaties, banken en (semi-)overheids- en zorginstellingen. Als kandidaat-notaris draai je direct mee in een afwisselende en dynamische praktijk en adviseer je (onder begeleiding van een ervaren kantoorgenoot) cliënten op het gebied van vastgoedfinanciering, commerciële vastgoedtransacties en projectontwikkeling.

Corporate/M&A

De geïntegreerde teams begeleiden, adviseren en assisteren grote en middelgrote ondernemingen in binnen- en buitenland bij overnames, financieringen, fusies en splitsingen. Ook de advisering van cliënten op het gebied van corporate governance behoort tot de werkzaamheden.

Aanmelden

Studeer jij notarieel recht en bevind jij je in de laatste fase van je bachelor of in je master? Meld je dan snel aan! Je kunt je t/m zondag 5 april 2020 aanmelden via https://www.werkenbijbarentskrans.nl/evenementen/notariele-masterclass/. We kijken er naar uit om met jou kennis te maken!