Driehoekslezing

Over dit evenement

Categorie
Sociale evenementen
Datum en tijd
20 feb. 2023 19:00 - 22:00

Driehoekslezing

Op maandag 20 februari 2023 vindt de jaarlijkse Driehoekslezing van Ad Informandum, het Molengraaff Dispuut en Vevanos plaats. Tijdens de Driehoekslezing zullen verschillende sprekers een overkoepelend thema belichten vanuit drie perspectieven: strafrecht, privaatrecht en notarieel recht.

Dit jaar zal het thema ‘privacy en gegevensverwerking’ centraal staan. Verschillende vraagstukken zullen daarbij de revue passeren. De Driehoekslezing zal worden geopend door dagvoorzitter Jan Biemans, waarna drie verschillende sprekers vanuit een eigen expertise hun licht zullen laten schijnen op privacy en gegevensverwerking anno 2023. Houd onze social media goed in de gaten voor de onthulling van de sprekers!

De Driehoekslezing zal plaatsvinden op 20 februari 2023 in de Belle van Zuylenzaal van het Academiegebouw. De inloop zal aanvangen om 19:00 uur en om 21:30 uur zal de lezing afgelopen zijn, waarna we met zijn allen onder het genot van een drankje verder praten bij Bar Walden. Ben jij een all-round rechtenstudent die zich niet richt op maar één rechtsgebied? Meld je dan nu aan! 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien