Lid worden 2018-04-17T09:17:50+00:00

Je kunt gedurende het gehele jaar lid worden bij Vevanos. Lid worden kan door het formulier hieronder in te vullen. Daarnaast kan je ook een lidmaatschapsformulier invullen en versturen naar Vevanos:

Vevanos Bestuur

t.a.v. Demy Nijenhuis
Janskerkhof 2-3a
3512 BK Utrecht

Het lidmaatschapsformulier voor een postzending vind je hier.  Meld je nu meteen aan!

Klik hier om je online in te schrijven.

Lidmaatschap

Op 18 oktober jl. heeft de installatie-ALV plaats gevonden waarbij de nieuwe leden zijn geïnstalleerd. Ook op andere momenten in het jaar kunnen leden lid worden van de vereniging, maar een lid kan pas plaatsnemen in een commissie of deelnemen aan de jaarlijkse reis wanneer hij/zij geïnstalleerd is.

Het lidmaatschapsjaar van Vevanos loopt van 1 mei tot en met 30 april. De opzegtermijn van het lidmaatschap bij Vevanos is een (1) maand. Indien je dus het komende jaar geen lid meer wilt zijn, dien je het lidmaatschap vóór 31 maart van dat jaar op te zeggen.

Leden betalen €18,50 voor het lidmaatschapt per jaar. Dit wordt jaarlijks, uiterlijk in mei, afgeschreven voor het afgelopen jaar.

Afgestudeerde leden kunnen hun lidmaatschap omzetten in het afgestudeerde lidmaatschap voor 12,50 euro in het jaar. Met dit lidmaatschap heb je dezelfde rechten als een studerend lid. Afgestudeerde leden mogen echter niet mee op de jaarlijkse studiereis.
Het afgestudeerde-lidmaatschapsformulier vind je hier.