Commissies 2018-04-07T10:18:28+00:00

Almanakcommissie
Ieder jaar wordt de almanak, het jaarboek van de vereniging, door de almanakcommissie met zorg samengesteld met ieder jaar een nieuw thema. Alle leuke, leerzame en vooral mooie herinneringen van de Vevanoten worden gebundeld in de almanak. Al bladerend kijk je terug op alle activiteiten die het afgelopen jaar door Vevanos zijn georganiseerd. Ook wanneer je jaren later de almanak ergens tussen een stapel stoffige boeken vindt, zal je bij het bekijken van de foto’s met een glimlach terug kijken op de gezellige tijd die je hebt beleefd bij Vevanos!

De almanakcommissie 2017-2018 bestaat uit de volgende leden:

Janine Zijlstra
Isabella ter Weijden
Dinesh Roktoe
Hein Blaauwendraad

Symposiumcommissie
Deze commissie draagt zorg voor het jaarlijkse symposium van Vevanos in maart. Aan het debat nemen meer dan 150 (kandidaat-)notarissen en notariële studenten deel. Het debat is al jaren een enorm succes, dus ga de uitdaging aan om ook dit jaar een spetterend symposium te organiseren.

De symposiumcommissie 2017-2018 bestaat uit de volgende leden:
Anouk Lankhaar
Jan de Jong
Pannie Ye
Job Staal

Activiteitencommissie
Vevanos speelt een actieve rol bij het onderwijs. Onze vereniging verzorgt verdiepende activiteiten die aansluiten bij de colleges van verschillende notariële vakken. Samen met docenten zal deze commissie verder brainstormen over goede ideeën en voor nog meer studiegerelateerde activiteiten. Ook zorgen zij voor sociale activiteiten voor leden van Vevanos.

De AC 2017-2018 bestaat uit de volgende leden:

Maartje van Dooren
Marc Klemann
Hilde de Jong

Kascommissie

Alle geldstromen worden binnen Vevanos nauwlettend in de gaten gehouden door onder meer onze kascommissie. Deze commissie is samengesteld uit oud-thésauriers:

Willem Jan Treuren
Roos Blaauwendraad
Rutger Smorenberg

Reiscommissie

De reiscommissie organiseert elk jaar een studiereis voor de leden van Vevanos. In mei reizen de leden af naar een stad die op notarieel gebied interessant is om daar meer te leren over de notariele praktijk in het buitenland en te genieten van de cultuur.

De reiscommissie 2017-2018 bestaat uit de volgende leden:

Sam Naumann
Marit Bosveld
Zoë van den Broek

kIMG-20180125-WA0023

Vevanotes commissie

De Vevanotescommissie verzorgt het ledenblad van Vevanos, de Vevanotes, dat vier keer per jaar uitkomt. Daarbij neemt de commissie de taak op zich verslag te doen van activiteiten binnen de vereniging, maar ook interessante inhoudelijke artikelen en vermakelijke rubrieken te plaatsen. Al met al vormt het blad een leuke reflectie van alles wat er binnen Vevanos te beleven valt.

Heb je een artikel geschreven dat je graag zou plaatsen in de Vevanotes? Mail het naar bestuur@vevanos.nl!

De vevanotescommissie 2017-2018 bestaat uit de volgende leden:

Quinty van Schinkel
Maarten Adrichem
Annemijn Witkam

image1

Lustrumcommissie. De Lustrumcommissie zorgt ervoor dat wij ons 85e jaar bestaan goed gaan vieren met heel veel leuke activiteiten! Deze commissie zorgt voor vier activiteiten gedurende het gehele jaar, waar iedereen van harte welkom is.

De Lustrumcommissie 2017-2018 bestaat uit de volgende leden:

Marc Klemann
Emma Schouten